Όταν το σκοτάδι πυκνώσει για τα καλά, οι "Μακριά Νυχτωμένοι" βρίσκονται στο χώρο του Α' Εσπερινού ΤΕΕ/ΕΠΑΛ Περιστερίου και τραγουδούν. Η μουσική βγαίνει από τα ανοιχτά παράθυρα του τσιμεντένιου σχολικού συγκροτήματος και χάνεται μέσα στη σκοτεινιά. 
Όχι όλες, μερικές πάντως νότες σίγουρα αιωρούνται στην ατμόσφαιρα μέσα στη νύχτα και τα καυσαέρια των αυτοκινήτων, τα οποία κινούνται με αναμμένα τα φώτα στους δρόμους της μητρόπολης. 
Η αρχή έγινε μια νύχτα του 1994. Πολλοί ήρθαν μόνοι, άλλοι με μουσικά όργανα, έγχορδα τα πιο πολλά, κι άλλοι με ένα σκέτο χαμόγελο. Κάποιοι έβαλαν στίχους και μουσικές, έγιναν πρόβες, γεννήθηκαν εκδηλώσεις, τραγούδια, γέλια. Μερικοί χάθηκαν κάποια νύχτα μέσα στους δρόμους αυτής της πόλης ή πήγαν μακριά. Άλλοι ήρθαν και πήραν τη θέση τους. 
Επειδή αυτή η νύχτα δεν έχει τέλος, οι "Μακριά Νυχτωμένοι", παλιοί και νέοι, είναι πάντα εδώ και γεμίζουν τη νύχτα με νότες... 


Αποκριάτικο γλέντι 
26 Φεβρουαρίου 2009
Από την πρόβα...

...στη γιορτή!



Γιορτή αποφοίτων 
Ιούνιος 2008
Κάθε χρόνο οι 
"Μακριά Νυχτωμένοι" αποχαιρετούν 
του τελειόφοιτους του σχολείου μας 
με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.










Καρναβάλι 2008





Γιορτή αποφοίτων 
Φεβρουάριος 2005





Ιούνιος 2003








Από τις πρόβες
(φωτογραφίες δορυφόρου)





4 σχόλια:

vicky είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Ε?

kostas poulos είπε...

Το λένε και οι άλλοι αυτό;

Γιάννης Τόλιος είπε...

Η λογική που με διέπει στην περίπτωση αυτή είναι: αφού κάνουμε κάτι οικιοθελώς σημαίνει ότι το αγαπάμε. Τότε, ναι! Πιστεύω (όχι ελπίζω) ότι είμαστε κορυφαία ομάδα!

vicky είπε...

ΚΑΛΕ! Ποιος μπορει να πει το αντιθετο? Προκαλω οποιος εχει να πει το αντιθετο να το πει ελευθερα, απλα να συλλογιστει οτι εκτος απο πολυ καλη ομαδα ειμαστε πολλοι σε αριθμο πλεον!